RBRT leathers bemutató terem

RBRT leathers bemutató terem

RBRT leathers bemutató terem nyílik kedves régi és leendő vásárlóim, mivel már sokan érdeklődtetek, és igénylitek, hogy az alkotásaimat személyesen is szeretnétek megtekinteni, ezért 2018. október 1 -től az RBRT leathers megnyitja első és egyedülálló bemutatótermét Budapesten.

Ez nem csupán egyedi, és érdekes bemutatóterem, ennél sokkal több, minden terméket megtekinthettek, megvizsgálhattok, sőt akár a saját rendelésetek elkészítését is figyelemmel kísérhetitek. Ennek során lehetővé válik az érdeklődő számára a munka folyamatának nyomon követése, megismerése. Lehetővé teszi a műhely atmoszférájának, a munka folyamatának a megismerését. Mivel tekintettel kell lennünk egymás és más vásárlókra, ezért a műhelybe való belépés kizárólag előre egyeztetett időpontban lehetséges.

Eme jeles nap alkalmából már most is be lehet jelentkezni, sőt ha gyors vagy és benne vagy az első 10 bejelentkező között akkor a vásárlásod végösszegéből 20% kedvezményt biztosítok a szuper nyitási kedvezmények mellett!
A műhelyben több terméket elérhető, mint a webshopban, mindemellett ha szeretnéd, akár együtt is kitalálhatjuk a következő exclusive darabot  számodra.

Hisz tudjátok én nem csak bőr kiegészítőket tervezek, hanem álmokat valósítok meg és lehet hogy most a te álmod következik…

Jelentkezz be még ma

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Figyelmeztetés! / Warning!

Az oldal szexuális tartalommal bír, csak 18 éven felülieknek ajánlott! Ön elmúlt már 18 éves? / The page contains nudity! Are you over 18?