Bemutatkozás

Üdvözöllek az RBRT Leathers oldalán!

Varga Róbert leather designer vagyok
Varga Róbert leather designer

Varga Róbert leather designer vagyok.

Honlapomon egyedi tervezésű és kivitelezésű bőr ruhák és kiegészítők közül válogathatsz.

Mivel sosem voltam unalmas gondolkodású ember, a gardróbszekrényem helyett a fantáziám volt tele nem mindennapi harnessekkel. Ennek ellenére egészen addig nem tudtam, hogy leather designer szeretnék lenni, amíg 2015-ben el nem kezdtem a bőrrel dolgozni. Soha nem akartam mást, mint különleges kiegészítőket készíteni a folyamatosan változó divathoz.

 

 

 

 

Miért pont a bőr?

Korán kialakult a bőr iránti érdeklődésem.
Először saját részre készítettem kiegészítőket, barátaim véleménye szerint ezek nagyon jól sikerültek, ezért autodidakta módon elkezdtem a bőr felhasználásának módját elsajátítani. Eleinte textillel foglalkoztam, csak ezután jött a bőr, aminek megmunkálása nagyobb kihívást jelentett az anyag finomsága miatt. Kezdetben kutyák számára készítettem kiegészítőket és hámokat, majd figyelmem az emberek és az erotika felé fordult, mert felfedeztem azt az izgalmat, ami a bőr viselésével együtt jár. Hiszen ezért is esett a bőrre a választásom, mert sokkal több lehetőséget nyújt kreativitásom és fantáziám kiélésére – melyet aztán a termékeimet viselők is meg tudnak élni.

Honnan is jött az ötlet?

Mindig szerettem volna valami különleges dolgot készíteni, melyet megoszthatok másokkal. Ennek köszönhetően jött az ihlet, hogy kreativitásomat bőrkiegészítők készítésére fordítsam. Számomra ez nem munka, ez a szenvedélyem, így a vásárlók nem csupán egy terméket, hanem a lelkem egy darabját is megkapják. Később kísérletezni fogok más anyagokkal is, mint pl. a latex, de az igazi szerelmem mindig a bőr lesz, ez a munkám és a fantáziáim alapja.

Miben rejlik különlegességem?

A termékek elkészítésénél nagy figyelmet fordítok a felhasznált anyagok minőségére és változatosságára. A tervezési folyamatnál igyekszem ötvözni a hétköznapi és erotikus stílust, valamint kielégíteni az exkluzív harness design-t is. Természetesen lehetőség van egyedi ötletek alapján megtervezett harness-ek vagy kiegészítők rendelésére is.

Én nem csak kiegészítőket tervezek, álmokat valósítok meg. Lehet, hogy most a Te álmod következik…

Nézd meg jelenlegi termékeimet és válaszd a hozzád illő darabot.Rólunk…

Figyelmeztetés! / Warning!

Az oldal szexuális tartalommal bír, csak 18 éven felülieknek ajánlott! Ön elmúlt már 18 éves? / The page contains nudity! Are you over 18?