Szállítás és fizetés

 

Fizetés:
Az alábbi fizetési lehetőségek közül választhat megrendelése során:
– személyes átvétel (fizetés átvételkor készpénzben)
– postai kézbesítés  (vételár előre átutalásával)

Megrendeléssel kapcsolatos információk:
A rendeléseket a weboldalon található kosaras rendszeren keresztül várjuk!
A rendelési adatok közül minden mezőt kérem töltsenek ki , az esetleges szállítási problémák elkerülése végett. Az Ön által megadott adatokat bizalmasan kezeljük harmadik félnek semmilyen formában nem adjuk tovább. Kérjük olyan telefonszámot adjon meg ahol egyeztetés esetén el tudjuk érni  Önt.

Szállítás:

Minden megrendelés után a megadott e-mail címre visszajelzést küldünk elektronikus formában (visszaigazolás). A szerződéskötés lehetséges nyelve: magyar.

Személyes átvételre, előzetes CÍM és IDŐPONT egyeztetés után, Budapesten van lehetőség!
Telefonos egyeztetés vagy visszaigazolás nélkül nem küldünk ki csomagot!

A küldemények kiszállítását a Magyar Posta végzi, hétköznapokon munkaidőben (8-16). A csomagot 2 alkalommal megpróbálják kézbesíteni a megadott címre illetve első alkalomnál értesítést hagynak Önnek, hogy csomagja érkezett. Amennyiben mind a kettő kísérlet sikertelen akkor az értesítőn megadott postán  tudja átvenni a csomagot. A megrendelt árucikk ellenértékét a szállítási költséggel együtt átutalással kell rendezni. A Weboldal ha postai úton kéri csomagját, automatikusan 1499,- Ft-ot felszámol Önnek  szállítási költségként. Az automatikusan felszámolt szállítási költség kizárólag Magyarország területén lévő szíllítási címre vonatkozik.. Amennyiben 40.000,- Ft felett vásárol a szállítás ingyenes.
Termékeinket diszkréten csomagoljuk, hogy az általunk küldött dobozba/borítékban, a Megrendelőn és rajtunk kívül senki se tudja meg mit tartalmaz a csomag! Megrendelése mindig jelöletlen dobozban, a tartalom megnevezése nélkül szállítjuk!

Bármilyen további kérdése van rendeléssel kapcsolatban
munkanapokon (hétfőtől péntekig): 09-20 óráig,
várjuk hívását a 06 30/3592603-as telefonszámon.

 

Figyelmeztetés! / Warning!

Az oldal szexuális tartalommal bír, csak 18 éven felülieknek ajánlott! Ön elmúlt már 18 éves? / The page contains nudity! Are you over 18?