Akció!

Kar kötöző

19 990 Ft 15 500 Ft

Kar kötöző

Kar kötöző a legizgalmasabb megoldás, ha szereted a kiszolgáltatottság érzését átélni. Hagyd hogy a partnered finoman rád csúsztassa a bőr bilincseket, keményen meghúzza a kezeden, majd e megfelelő helyeken rögzítve átvegye az irányítást feletted. Nyakörvvel kombinálva további izgalmakat csempészhettek a játékba – akár kikötve, akár szabadon mozogva.

A bilincseknél főrész  6 cm széles,  vastag bőrből készül, a belső oldalán szivaccsal és puha bőrrel bélelt.  A szíjak 3 cm szélesek, szintén két réteg vastag bőr. A bilincsek  karikával van ellátva így akár lánc vagy póráz is helyezhető rá. Fekete színű bőrből készül a termék.

Tökéletes kellék SM vágyaihoz….

Tetszik a termék, de lenne egyedi kérésed méretben, színben vagy dizájnban? Egyedi ajánlatért vedd fel velünk a kapcsolatot.

Leírás

Kar kötöző

A Kar kötöző a legizgalmasabb megoldás, ha szereted a kiszolgáltatottság érzését átélni. Hagyd hogy a partnered finoman rád csúsztassa a bőr bilincseket, keményen meghúzza a kezeden, majd a megfelelő helyeken rögzítve átvegye az irányítást feletted. Nyakörvvel kombinálva további izgalmakat csempészhettek a játékba – akár kikötve, akár szabadon mozogva.

A bilincseknél a főrész 6 cm széles, vastag bőrből készül, a belső oldalán szivaccsal és puha bőrrel bélelt.  A szíjak 3 cm szélesek, szintén két réteg vastag bőrből. A bilincsek  karikával van ellátva, így akár lánc vagy póráz is helyezhető rá. Fekete színű bőrből készül a termék.

Tökéletes kellék SM vágyaidhoz….

Tetszik a termék, de lenne egyedi kérésed méretben, színben vagy dizájnban? Egyedi ajánlatért vedd fel velünk a kapcsolatot.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kar kötöző” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltükExclusive products

Special category of products

Figyelmeztetés! / Warning!

Az oldal szexuális tartalommal bír, csak 18 éven felülieknek ajánlott! Ön elmúlt már 18 éves? / The page contains nudity! Are you over 18?